Behövande

Vi hoppas att allt är bra med er och vill påminna om att behövande kan ansöka om bidrag hos oss på Per Erikssons stiftelse. Du ansöker direkt via FVO:s hemsida som administrerar och handlägger ansökningar. Där kan du som sökande göra en ansökan digitalt via deras hemsida eller ladda ned blanketten och fylla i förhand, länk direkt till ansökan hittar du här.

Vi vill även passa på att tacka för ansökningarna som inkommit för studerande stipendiumet. Vi är så glada över att vi fick in så många ansökningar och att ni delar och sprider ordet samt tipsar nära och kära uppskattas mycket.

Vi vill även informera om att vi finns tillgängliga på mejl och telefon om det dyker upp frågor eller funderingar om ändamålen, ansökningsperioder, stiftelsen eller övriga frågor. Varmt välkommen att höra av dig till oss!