Nu är ansökningsperioden öppen

Från och med idag den 22 augusti kan du som själv är studerande och är bosatt i Västmanlandsdelen av Örebro eller har en förälder som är bosatt i det geografiska området ansöka om stipendium! Du ansöker direkt via vår hemsida och via en digital ansökningsblankett. Du skapar enkelt ett inlogg direkt via vår hemsida. I ansökan får du fylla i kontaktuppgifter och personuppgifter, bifoga studieintyg och resultatintyg samt skriva ett personligt brev. I ansökan får du även bifoga ett personbevis och adresshistorik för att vi ska kunna utläsa att du varit bosatt i det geografiska området i minst fem år.

Vi finns tillgängliga för att besvara frågor om ansökningsblanketten, om kriterierna som du kan läsa mer om på hemsidan och om du har övriga frågor! Kontakta gärna oss via telefon på 019-765 29 25 eller via mejl på info@pereriksson.se.

Varmt välkommen med din ansökan!