Ansökningsperioder 2023

Hej på er alla,

Hoppas ni haft en fin start på det nya året och nu välkomnar vi värmen och härliga vårdagar att se fram emot.

Vi är i full färd med förberedelser inför ansökningsperioderna och vill med det förtydliga kring datum för ansökningsprocesserna 2023. Ansökningsprocessen för studerande stipendier är likt föregående år helt digital. Du som är studerande på heltid på gymnasial-eller eftergymnasial nivå kan ansöka om stipendium förutsatt att du själv är bosatt eller någon av dina föräldrar är bosatt i Västmanlands delen av Örebro län. Från och med den 21 augusti kan du som studerar ansöka om stipendium från oss. Ansökningsperioden är öppen mellan den 21 augusti- 22 september. Vid frågor eller funderingar kontakta oss gärna på info@pereriksson.se eller på telefonnummer 019-765 29 25.

Tidigare har FVO – Föreningen för välgörenhetens ordnande hanterat ansökningsprocessen för ekonomiskt behövande. I år kommer stiftelsens kansli själva att administrera och hantera ansökningsprocessen och det är möjligt att ansöka om bidrag på pappersblankett och digitalt via vårt ansökningssystem, SBS-manager. Mer information och blanketter kommer att finnas på hemsidan inom kort. Du kan ansöka mellan den 25 september – 15 november.

Vi kan även passa på att informera om att vi kommer att finnas på plats på Lindedagen i Lindesberg den 24 maj och informera om våra ändamål och stiftelsen. Varmt välkomna att besöka oss och vår monter, vi hoppas vi ses där!

Kontakta oss gärna om det är något du funderar över eller vill ha mer information om.

Vi finns på 019-765 29 25 eller via mejl på info@pereriksson.se.

Ha det så gott!